Rashford udtaget til EM-bruttotrup

Uniteds teenage-sensation Marcus Rashford har sneget sig med i landstræner Roy Hodgsons 26 mand store bruttotrup. Wayne Rooney og Chris Smalling er ligeledes med.

Der var nok ikke mange, der for tre måneder havde troet, at den ukendte teenager Marcus Rashford inden sommeren ville være at finde i den engelske landsholdstrup.

Det er ikke desto mindre realiteten, efter Roy Hodgsons bruttoliste til sommerens EM med 26 spillere er blevet offentliggjort. Fra Manchester United finder vi desuden rutinerede Wayne Rooney og Chris Smalling.

Tidligere faste mænd på landsholdet som Theo Walcott og Danny Welbeck (skade) har ikke fundet plads, mens heller ikke rutinerede Jermain Defoe, som ellers har imponeret for Sunderland, har klaret skårene.

Hvorvidt 18-årige Rashford kommer til at rejse med til sommerens slutrunde i Frankrig afhænger af, om han stadig er med, efter truppen er blevet skåret ned til de endelige 23 spillere.

Foruden de engelske spillere, er også Anthony Martial og Marouane Fellaini udtaget for henholdsvis Frankrig og Belgien. Det spanske landshold har endnu ikke offentliggjort deres udtagne. 

Den nye udebanetrøje er kommet – Se den her!

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

Forrige artikel

United refunderer billetter til aflyst kamp

Næste artikel

United melder ud: Alt gik efter planen

ANNONCE