Rashford: Vi skal kæmpe hårdere

I en tid, hvor Manchester United er i en mager periode resultat- og formmæssigt, giver Marcus Rashford råd til, hvordan klubben kan komme på ret kurs igen. Det indeholder hårdt arbejde og at spillerne ofrer sig for holdet, mener englænderen.

I et interview med det officielle kampprogramsmedie i Manchester United, taler Uniteds nummer ti, Marcus Rashford, om vejen til succes. Han udtaler, at hårdt arbejde giver resultater.

– I den position, vi er i nu, når det er svært og vi ikke spiller vores bedste spil, skal det (hårdt arbejde, red.) være det, vi gør først og fremmest.

– Det var det, der var i mine tanker; uanset hvad der sker, gå ud og give 110 procent, så når du kommer fra banen, har du ingen undskyldninger. Hvis du arbejder hårdt, får du resultater. Det er altid det, jeg gør, især når tingene ikke går godt.

I seneste kamp har United-spillerne levet efter denne filosofi. Op til Arsenal-kampen havde spillere som Chris Smalling, Marcos Rojo, Romelu Lukaku og ham selv trodset småskavanker for at hjælpe holdet. Og de gør det blandt andet for fansene.

– Fansene vil se os vinde ligeså meget, som vi selv vil vinde. Vi skal bare sætte præstationer sammen, da vi har kvalitet til at slå hold, hvilket er let at sige, men det kan nogle gange være svært. 

På trods af at United i december måned har en negativ målscore og otte points op til top fire, mener Rashford ikke, der skal gives op.

– Lige nu er vi i en af de perioder, hvor det viser sig svært. Men det betyder ikke, at vi stopper med at forsøge at forbedre eller vinde kampene. Det betyder bare, at vi skal arbejde hårdere. Og vi vil fortsætte med at arbejde hårdere.

Rashford & co. håber på at kunne forvandle det hårde arbejde til en sejr, hvor Manchester United håber på at få deres første Premier League-sejr i fire kampe, når de lørdag eftermiddag tager imod Fulham.

Forrige artikel

Manageren om Fulham: Vi får det meget svært

Næste artikel

Jorge Mendes afviser Mourinho-exit

ANNONCE