Rasmus Højlund med i det kommende Anders And-blad

Det er næppe gået nogen næbbet forbi, at de danske fodbolddrenge i disse dage er fuldt optaget af EM i Tyskland. I Andeby er der også fodboldfeber, og alle er vilde med den største stjerne af dem alle, Rasmus Højand, der har en umiskendelig lighed med virkelighedens Rasmus Højlund.

Foto: Shaun Botterill/Getty Images

Der er få ting, der gør sig lige så godt i et Anders And-blad, som et stort og nervepirrende sportsdrama, og det er der masser af i ugens blad, der rammer gaden torsdag d. 20. juni.

I historien Fodboldrejsen mener Anders And selv, at han er verdens måske bedste med en fodbold, og at spillerne på alverdens landshold er en flok knoldesparkere. Han tager derfor med Vims til EM i Tyskland for at få en plads på et af verdens bedste fodboldhold og blive kendt, men det skal vise sig ikke at være helt så let som planlagt.

Det lykkes dog Vims og Anders And at snige sig ind på en træners kontor, hvor træneren forbarmer sig over Anders And og sætter Rasmus Højand AKA Rasmus Højlund til at lære ham lidt om fodbold. Anders And må snart sande, at der kan være lang vej fra jonglering i haven til en plads til EM-slutrunden.

Skal du med på holdet? OldTrafford.dk søger skribenter

En ære at være en del af Andeby

Anders And & Co. har flere gange i årenes løb hædret de største danske sportsstjerner med en historie i bladet, og tidligere er blandt andre Caroline Wozniacki, Kevin Magnussen og Pernille Harder blevet tegnet ind i bladet. Rasmus Højlund er da også klar over, at det er noget helt specielt at få lov til at være med i bladet.

– Det er selvfølgelig en ære at være med i et blad som Anders And & Co., som alle kender, og det har været en fornøjelse at lære Anders And lidt om fodbold. Det kunne han godt trænge til, siger Højlund i en pressemeddelelse.

Redaktør for Anders And-bladet, Svend Skytte, er også stolt over at få Rasmus Højlund med ombord i en fodboldhistorie.

– Da vi besluttede os for at lave en fodboldhistorie i forbindelse med EM-slutrunden i fodbold, stod Rasmus Højlund øverst på vores ønskeliste, og vi blev selvfølgelig superglade, da han takkede ja til tilbuddet om at give Anders And lidt tips fra virkelighedens fodboldverden. Højlund er en ener på fodboldbanen og er vel vores største angrebshåb i mange år, og det skal selvfølgelig honoreres med en plads i den lille eksklusive klub over danske stjerner, som er blevet tegnet ind i en Anders And-historie, udtaler Skytte.

Fodboldrejsen kan læses i Anders And & Co. nr. 25, som udkommer den 20. juni.

Forrige artikel

Mandagens rygter

Næste artikel

Tirsdagens rygter

ANNONCE