Tirsdagens rygter

Her er dagens overblik over transferrygter vedørende Manchester United.

Foto: Getty Images/Marco Luzzani

Oumar Solet

Position: Midterforsvarer
Alder: 24
Nationalitet: Frankrig
Klub: Red Bull Salzburg

Ifølge RMC holder Manchester United et vågent øje med Oumar Solet. Den unge midterforsvarer er på vej ind i sidste år af sin kontrakt med Red Bull Salzburg, som udløber i juni 2025. Manchester United siges at konkurrere med Bundesliga-trioen Bayer Leverkusen, Borussia Dortmund og Stuttgart om hans underskrift. På grund af hans nuværende kontrakt kan Solet være tilgængelig for så lidt som £10 millioner.

Matthijs de Ligt

Position: Midterforsvarer
Alder: 24
Nationalitet: Holland
Klub: Bayern München

I går kunne vi berette om Manchester Uniteds interesse i centerbacks Matthijs de Ligt. Ifølge Florian Plettenberg er United nu begyndt interne diskussioner om en transfer af Matthijs de Ligt.

Jarrad Branthwaite

Position: Midterforsvarer
Alder: 21
Nationalitet: England
Klub: Everton

Det er efterhånden ikke nogen nyhed, at klubben har Jarrad Branthwaite i kikkerten. Everton har dog afvist Uniteds første bud, og Fabrizio Romano skriver, at United godt kunne være tilbøjelige til at forlade forhandlingerne grundet et ønske om ikke at ville betale “The United Tax”.

Greenwood og Sancho

Juventus har vist stor interesse for Greenwood, som har ført til diskussioner mellem spiller og klub, men nu siges Torino-klubbens interesse at være stilnet lidt af, da de godt kunne tænke sig at få fingrene i Jadon Sancho. West Ham har også vist interesse for Jadon Sancho.

Både Greenwood og Sancho forventes at forlade klubben denne sommer, som i en ideel verden for United vil kunne indbringe en stor sum.

Forrige artikel

Rasmus Højlund med i det kommende Anders And-blad

Næste artikel

Kampprogram offentliggjort: Old Trafford sætter scenen for ottende gang i træk

ANNONCE