Raul skal give svar på kritik

Det virker urealistisk, men ifølge den spanske radio station, COPE, så er Manchester United i færd med at hente Raul til England.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Raul er en slags fodboldgud i Spanien og ikke mindst Madrid, hvor han sagtens kunne blive præsident, hvis han stillede op.
Ifølge radio stationen skal Raul give svar på den kritik, som Sir Alex og bestyrelsen i Manchester United, har fået efter de solgte David Beckham forholdsvis billigt.

Handlen skal ses som en kompensation for at Real Madrid fik Beckham så billigt, at de altså lader Raul forhandle med Manchester United.
COPE hævder desuden at handlen skulle have fundet sted den 17. juni, samme dag som det blev offentligjort at Beckham skulle til Real Madrid.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Gallas skal ikke til United

Næste artikel

Raul bliver på Bernabeu

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share