Real-forsvarere advarer United

Sergio Ramos og Pepe forsikrer, at det er et brandvarmt Real Madrid-mandskab, der gæster Old Trafford på tirsdag.

Siden Manchester United og Real Madrid spillede 1-1 på Santiago Bernabeu, er det lykkedes Jose Mourinhos hvidklædte mænd at slå FC Barcelona to gange. Det har naturligvis boostet selvtilliden hos Los Blancos, der ifølge Sergio Ramos er klar til at tage kampen op.

– Vores mål er at slå United ud, men vi tager til Manchester med stor respekt for vores modstander. Mentalt er vi godt forberedte med to sejre imod Barca, så vi vil gå ind til kampen med troen på os selv. Vi ved, at vi kan gå videre, lyder det fra Sergio Ramos.

Pepe tror ligeledes, at returopgøret kommer på et godt tidspunkt for Real Madrid, og udpeger desuden Mourinhos brede udvalg af kvalitetsspillere som nøglen til sejr.

– Vi har netop ramt topformen. Udover Casillas er vi fuldtallige, så bossen har rigeligt med muligheder, siger Pepe til Real Madrids officielle hjemmeside.

– Vi har tanket selvtillid i de to rivalopgør mod Barcelona, og det har givet os endnu mere blod på tanden forud for Champions League-opgøret mod Manchester United.

Forrige artikel

Evra: Ronaldos følelser kan tage over

Næste artikel

Mourinho bringer hele styrken

ANNONCE