Real Madrid ude Barca inde

Real Madrids præsident Florentino Perez fortalte tidligere idag, at klubben ikke ville købe flere spillere denne sommer.
Dermed mente verdens presse, at Manchester United nu var så godt som sikre på Ronaldinho, som United og Real Madrid igennem længere tid har været favoritter til at købe, mens Barcelona, Newcastle og Chelski(Chelsea) har været outsidere.

Hvad pressen glemte var, at Real Madrid fra starten havde sagt, at de først ville have Ronaldinho til næste sommer, hvilket dermed gør at muligheden for at et køb af Ronaldinho stadig er på tale i Real Madrid.

Manchester United har i mellemtiden forhøjet buddet på det brasilienske spiller, som selv har ytret sit ønske om at komme til Old Trafford eller Bernabeu.

Barcelona på banen igen

Alt imens verdens øjne hvilede på præsident Perez fra Real Madrid, Peter Kenyon fra Manchester United, præsident Craille fra PSG og selvfølgelig hovedpersonen Ronaldinho, stærkt suppleret af sin bror og agent, Robert Assis, så har FC Barcelona med den nyvalgte præsident, Joan Laporta budt på Ronaldinho.

Buddet fra den katalanske klub skulle eftersignende lyde på 30 mio kr. mere end hvad Manchester United, ifølge rygtebørserne har budt.

Dermed ser det ud til at historien om Ronaldinho stadig ikke er slut, dog vil vi nok se en afgørelse indenfor få dage.
Der har før været tale om, at Ronaldinhos fremtid ville blive afgjort torsdag, men dette var også tilfældet i sidste uge, så mon ikke der vil gå et par dage til.
Især ovenpå Barcelonas interesse.

Forrige artikel

Ferdinand har ikke vist alt endnu

Næste artikel

Chadwick udlånt igen

ANNONCE