Referat: Rio overlykkelig efter comeback

OldTrafford.dk har i 8 måneder glædet os til at skrive denne nyhed og nu er den her så… Rio Ferdinand fik et overdådigt comeback, da han sammen med to-…

OldTrafford.dk har i 8 måneder glædet os til at skrive denne nyhed og nu er den her så…

Rio Ferdinand fik et overdådigt comeback, da han sammen med to-målskytten, Mikael Silvestre, dannede midterforsvaret i ærkerival-opgøret mod Liverpool FC.

Efter kampen var glæden hos Rio også tydelig. Han klarede alle 90 minutter, dog fik han lige en energibar kastet på banen midt i anden halvleg.

“Det var fantastisk. Supporterne var vidunderlige gennem hele kampen. Det er dejligt at være tilbage, så snart du er tilbage på banen handler det hele om fodbold.
Jeg vidste, at det aldrig ville blive let. Fysisk og mentalt var det hele som at starte på ny igen,” udtalte han efter kampen til Sky Sports.

Du kan læse referatet af kampen her:
Manchester United 2-1 Liverpool FC

Samtidig afkræftede han rygterne om at vende England ryggen ovenpå den skandaløse behandling han fik af FA under karantænen.

Efter kampen blev det desuden meddelt, at Steven Gerrard fra Liverpool formentlig må sidde udenfor i 6-8 uger efter han pådrog sig en skade under kampen.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Rivalopgør på Old Trafford - Startopstillinger

Næste artikel

Ronaldo blev overlegent årets spiller 2003/04

ANNONCE