Rekorddag på Gigg Lane

Kampen slog alle rekorder, da den havde tiltrukket et rekordstort publikum som kunne se FC United tage del i festlighederne med en storsejr. Helt præcist…

Helt præcist var der 3.808 tilskuere til kampen, som endda blev spillet under Englands landskamp få kilometer væk på Old Trafford.
Og de små 4.000 tilskuere fik hvad de kom efter.
Dog skulle der gå 28 minutter før det første mål kom ved Darren Lyons og herfra gik det hurtigt med hele 3 mål på bare 5 minutter. Ved halvleg stod kampen således 4-0 til hjemmeholdet.

I anden halvleg fortsatte målfesten, dog blev mål fra begge hold underkendt hvilket trak slutresultatet ned på en 6-0 sejr til FC United of Manchester United, som dermed fortsætter med at ligge i spidsen af ligaen.

I midtugen havde FCUM også spillet kamp, hvor der kom mere end 3.000 tilskuere, så man kan roligt sige at lørdagens suveræne kamp på Gigg Lane var med til at afslutte en forrygende uge for supporternes klub.

For at mærke til unikke stemning til FCUMs kampe kan du tjekke dette videoklip fra i lørdags: