Rekordhøj indtjening i Manchester United

På trods af den dårlige sæson, har øgede sponsorater og TV-penge sikret Manchester United en solid fremgang i omsætningen

Selvom resultaterne på banen har været alt andet end prængende for de detroniserede engelske mestre, ser bundlinjen anderledes solid ud finansielt. Det oplyser klubben ifølge BBC, efter at det endelige kvartalsregnskab for 2013 er blevet offentliggjort.

Manchester United omsatte i løbet af de sidste tre måneder af 2013 for i alt 1,12 mia. kroner. Det er 11,6 procent mere end klubben omsatte for i samme periode året før.

Den relativt høje stigning skyldes primært en øget omsætning fra sponsoraftaler, som steg med 40 procent, eftersom man fik aktiveret seks nye aftaler. Klubbens direktør, Ed Woodward, udtalte i den forbindelse:

– Vi opnåede igen et rekordhøjt omsætningskvartal, med stærk medvirken fra vores kommercielle og TV-mæssige forretning, på trods af den nuværende ligaplacering, som alle fra holdet op til manageren har anerkendt er skuffende.

De flotte resultater kommer oven på en ellers skuffende sæson for “de røde djævle”. Med den øjeblikkelige syvendeplads står klubben til at misse Champions League, som man tjente ca. 261 mio. kr. på de forgangne to sæsoner.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rygte: United lurer på Cavani

Næste artikel

Ti minutter, der viste Moyes’ mangler

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share