Relancering af OldTrafford.dk Podcast

I juli 2017 startede vi OldTrafford.dk Podcast. Siden da er der sket utrolig meget, hvorfor vi nu laver en relancering. Læs her for at høre om de nye ændringer og kommende tiltag.

I juli 2017 startede vi OldTrafford.dk Podcast op. Vi havde ingen erfaring med podcast og vores fremgangsmetode var learning by doing. Siden dengang er der sket så tilpas mange ændringer, at vi nu mente det var på sin plads med en relancering.

De faste lyttere har nok bemærket flere af ændringerne, men vi ridser dem lige kort op her til dem, der måske kun lyttede med i starten.

  • Vi har fået ny vært. Svante Wettergren, der var med til at starte podcasten op, overtog værtstjansen fra Mathias Helbo efter 3-4 måneder, og har været vært lige siden.
  • Vores koncept og struktur er blevet meget skarpere. Nu diskuterer vi altid de spillede kampe, vender nogle af de historier, der er sket i løbet af ugen og snakker optakt til de kommende kampe. Alt andet udgives i seperate specialepisoder.
  • I stedet for kun at invitere United-fans ind, så har vi nu altid en udefrakommende gæst med, der kan bidrage med et andet syn på de diskussioner vi tager op.
  • Så er vi endelig rykket ud af Svantes stue og ind i et rigtigt studie, hvor hver gæst har hver sin mikrofon, så vi endelig kan levere en ordentlig, professionel og tilfredsstillende lyd.
  • Derudover så kommer der en række nye tiltag de kommende måneder som vi glæder os meget til at præsentere for jer.

Til sidst vil vi også gerne benytte lejligheden til at takke alle de lyttere, der har fulgt os siden vi startede. Det er vi utroligt taknemmelige for.

Og så skal der selvfølgelig også lyde en kæmpe opfordring til alle dem, der måske hørte de første par episoder, men siden er faldet fra undervejs. Der er sket meget siden vi startede, og vi synes selv vi leverer et meget bedre produkt nu end vi gjorde i starten.

Så I bør abonnere på podcasten og give det et skud, når vi på tirsdag sparker relanceringen i gang med en ny episode.

IOS: Lyt, abonner og anmeld vores podcast her.

Android: Lyt og abonner her.

Spotify: Lyt her.

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Lindelöf med masser af roser til holdkammeraterne

Næste artikel

- Jeg har ikke nogen problemer med Mourinho

ANNONCE