Reserve: Wolves – United

En superb anden halveg sørgede for at United kunne tage hjem fra New Bucks Head stadion med en komfortabel sejr. Rossi åbnede scoringen efter 16 minutter…

Rossi åbnede scoringen efter 16 minutter. Danny Gibson lagde bolden indover fra højre siden og Rossi helflugtede bolden forbi Stefan Postma i Wolves mål til 1-0

Postma kom sig dig over målet og hev nogle gode redninger ud af ærmet på forsøg fra både Rossi og Gibson, så United måtte gå til pausen med en et måls føring.

Efter 52 minutter sparkede Stephen Gleeson til bolden første gang, fra 25 meter, og Tommy Lee i Uniteds mål kunne ikke nå ud til den. 1-1

United kom dog hurtigt tilbage i front da Ebanks-Blake blokerede en lang aflevering frem ad banen fra Postma og let kunne score til 2-1 bare 3 minutter senere.

6 minutter senere lukkede Lee Martin kampen med sit første mål i denne sæson, og Uniteds tredje.

Rossi erobrede bolden og spillede den hurtigt videre til Martin som satte en inderside på fra kanten af det lille felt.

Gibson kunne have gjort det til 4-1 da hans helflugter, på et hjørnespark fra Neumayr, gik lige forbi stolpen fra 25 meter.

David Fox, som nu ser ud til at have kommet sig helt over sin skade, modtog bolden fra Kenny Cooper og kunne let sætte en fod på til slut resultatet 4-1.

United ligger nu på tredje pladsen i ligaen, kun 2 point efter Middlesbrough, som de tager imod torsdag d. 20 Oktober.

United: Lee, Simpson, A Eckersley, J Evans, Pique, Fox, Neumayr, Gibson, Ebanks-Blake (Cooper, 72), Rossi, Martin (Mullan, 80)
Bænk: Amos, Marsh, Shawcross