Reserverne starter mod Hull

Manchester United kunne i søndags fejre deres 18 mesterskab i klubbens historie, hvorfor fokus nu er rettet mod Champions League-finalen på næste onsdag….

Manchester United kunne i søndags fejre deres 18 mesterskab i klubbens historie, hvorfor fokus nu er rettet mod Champions League-finalen på næste onsdag. Det forventes derfor også, at mestrene vil stille med et reservespækket hold i sæsonens sidste kamp mod Hull City, der omvendt skal vinde for at være sikre på endnu en sæson i den bedste række.

Spillere som Frederico Macheda, Danny Wellbeck, Rafael da Silva og Darren Gibson kommer efter alt at dømme i aktion, mens Cristiano Ronaldo og Wayne Rooney sandsynligvis bliver sparret.

Hull-manager Phil Brown udtalte ellers efter Uniteds kamp mod Arsenal, at han ikke regnede med nogen tjenester fra Sir Alex Ferguson. Det får han dog efter alt at dømme nu i form af et reservespækket United-mandskab.

Nedrykningskampen er ekstrem tæt i år, da West Bromwich er det eneste hold, der er rykket ned. Således kæmper både Newcastle, Middlesbrough, Sunderland og altså Hull om 16. og 17. pladsen, der sikrer endnu en sæson i Premier League.

Forrige artikel

United vil ikke leje Macheda ud

Næste artikel

Cantona hyldet i Cannes

ANNONCE