Resumé: Bruno blev dobbelt målscorer, da United delte med Bournemouth

Manchester United rejser hjem med et 2-2-resultat efter en rodet kamp mod Bournemouth. Bruno Fernandes blev dobbelt målscorer.

Bournemouth bød lørdag aften Manchester United velkommen på Vitality Stadium. Her skulle Erik ten Hags drenge forsøge at holde liv i det meget spinkle håb om Champions League i næste sæson, der trods alt stadig eksisterer.

Samtidig skulle det smertelige 0-3-nederlag på Old Trafford tilbage i december også revancheres.

Urytmisk kampbillede

Den opgave startede meget dårligt. Efter 15 minutter smed Garnacho bolden væk midt på banen. Solanke modtog en stikning og afdriblede Willy Kambwala, inden han usvigeligt sikkert bragte sit mandskab i front.

Kampens indledning var generelt meget urytmisk og rodet. Hverken hjemmeholdet eller de røde djævle kunne sætte sig på kampen.

Sådan fortsatte det også efter Bournemouths føringsmål. Manchester United forsøgte at tage initiativet og lægge et pres på hjemmeholdet. Iraolas mandskab var derimod farlige, hver gang United mistede bolden.

Derfor var det heller ikke til at sige, i hvilken retning kampen ville bevæge sig hen. I første omgang var det dog Erik ten Hags mandskab, der slog til.

Efter en halv times spil formåede United at fastholde et pres oppe omkring Netos felt. Et fladt indlæg havnede lidt tilfældigt hos Bruno Fernandes, som uden at tøve smaskede læderet op i nettaget. 1-1.

Den stilling varede dog kun fem minutter. Kambwala og Dalot kunne ikke blive enige om, hvem der skulle samle Justin Kluivert op. Den uafklarethed straffede Kluivert prompte og bragte igen hjemmeholdet på sejrskurs.

En meget åben halvleg endte derfor med en fortjent 2-1-føring til Bournemouth.

Uforløsende afslutning

De sidste 45 minutter blev indledt på samme kaotiske måde.

United var mest på bolden, men havde svært ved at kontrollere kampen i boldbesiddelse. Bournemouth forsøgte gang på gang at sætte kniven ind, når United satte bolden på spil.

En mindre tilfældighed førte dog til, at hvidblusede United-spillere igen kunne bringe balance i regnskabet. En optimistisk afslutning fra Kobbie Mainoo endte med at falde ned på Adam Smiths arm, og dommer Harringtong pegede derfor på 11-meter-pletten.

Bruno Fernandes tog naturligvis fat i kuglen og sparkede den stensikkert ind bag Neto i Bournemouths mål. 2-2.

Til allersidst var United tæt på at indkassere endnu en sen skuffelse. Dommer Harringtong havde først peget på pletten, men efter et VAR-gennemsyn blev kendelsen omstødt til et frispark på kanten af feltet.

Ingen af de to mandskaber havde evnerne til at hive sejren i land, og det endte derfor uforløst på Vitality Stadium.

Manchester United indtager derfor en syvende plads i Premier League-tabellen efter 32 kampe.

Kampfakta

Bournemouth – Manchester United: 2-2
1-0: Solanke (16′)
1-1: Bruno Fernandes (31′)
2-1: Kluivert (36′)
2-2: Bruno Fernandes (65′)

2 kommentarer
  1. Tja nu nr 7 i Premier League efter 1 point i 2 kampe mod nr 2….vi er bare ikke bedre end et ordinære midterhold.

    Egentlig skræmmende at de tre nedrykker hold i sidste sæson havde 14-15 afslutninger mod sig i gennemsnit og vi ligger på ca 24-25 afslutninger imod os i denne sæson.

    Hvis jeg altså hørte rigtigt, er det jo helt vildt at tænke på…

    Det kan jo ikke forsætte…..jeg tror desværre at vi bliver overhalet af både West Ham og Chelsea og slutter som nr 9….hvilket må og skal resultere i en fyreseddel til EtH når sæsonen er slut, uanset om vi vinder FA Cuppen, hvilket nok heller ikke sker hvis det bliver City vi skal møde i Finalen….ja selv Coventry i semifinalen bliver nok en mundfuld med tanke på vores tilstand.

    Kan næsten ikke vente på at dette mareridt slutter….øv

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Startopstillingerne er klar: Alle får genvalg efter Liverpool-kampen

Næste artikel

Frustreret Solanke: »Vi er ikke tilfredse«

ANNONCE