Resumé: United-kollaps

Manchester United fik øretæver ude mod Crystal Palace, der endte med 4-0 til hjemmeholdet.

Foto: Justin Setterfield-Getty Images

Manchester United skulle i aften, efter en lille puster, besøge Crystal Palace. Seneste opgør mod Palace, blev til et 0-1 nederlag på Old Trafford, og har generelt været et hold United har haft det svært i mod, de senere år.

Med Europa League stadig på spil, og for at opretholde et nogenlunde humør i United-lejren – var 3 point nødvendigt.

 

United med mest boldbesidelse, men knap 12 minutter skulle der gå, før Olise fik lov til at spadsere igennem Manchester United’s forsvar. Kom først meget nemt forbi Casemiro, som oversatser en glidende takling. Dernæst ingen der formår at komme Olise i møde, og han kan ubesværet sparke den ned i hjørnet af målet.

Efter ser vi en rodet kamp, men er Crystal Palace der er farligst. Efter 40 min er det Mateta der har plads. Han sætter Evans, og kan derefter løbe mod Onana’s mål og sparker den flot ind ved forreste stolpe. 2-0 til Palace efter en elendig første halvleg.

58 minutter – Mitchell til 3-0. Anden bolden efter et hjørnespark, mod bagerste stolpe der bliver prikket videre og så en simpel inderside-afslutning.

4-0 – Olise med 2. scoring efter 66 minutters spil. Passivt passivt forsvarsspil.

 

Slutstilling; 4-0 til Crystal Palace, som sagtens kunne have blevet større.

2 kommentarer
  1. God indstilling fra gutterne, vi spillede med stor intensitet, kunne se fremskridt, vi skal lære af kampen, så er vi der snart igen…dommeren var forøvrigt elendig og dømte konsekvent imod os og snød os for et mål der kunne have ændret kampen…

    Fuck det pis….tillykke til Palace.

    Fyr EtH og halvdelen af truppen….

  2. Hvor skal man begynde: ingen gejst, ingen vilje, ingen energi, ingen lyst til at kæmpe for trøjen….det er godt nok lang tid siden, at jeg har været så flov og træt over at være Man.U fan. Det er tydeligt at se at spillerne ikke tror på Ten Hag er der efter sommerferien. 3 kampe samt finale på Wembly, det kan blive rigtig grimt at følge vores hold i de sidste 4 kampe. Nu er jeg normalt ikke fortaler for fyringer ( og slet ikke så sent på sæsonen), men med den indstilling, som der blev lagt dor dagen i går ser jeg kun 1 løsning nu: Man kan son bekendt ikke fyre en hel spillertrup, så klubben skal fyre Ten Hag nu. En anden ved roret i de sidste 4 kampe kan måske give lidt energi og gejst tilbage, Og hvem skal det være: Ja det skal jo ikke være en langsigtet løsning, så jeg smider lige et navn på bordet: Hent Wayne Rooney ind. Det må da give lidt energi, lyst, vilje og gejst tilbage.

Skriv et svar
Forrige artikel

Startopstillingen: Fernandes er skadet og må overlade pladsen til Mount

Næste artikel

Erik ten Hag efter ydmygelse: »Vi skulle have kæmpet, ligesom fansene gjorde«

ANNONCE