Erik ten Hag efter ydmygelse: »Vi skulle have kæmpet, ligesom fansene gjorde«

De medrejsende Manchester United-fans fortsatte ufortrødent med at synge, selvom de røde djævle blev kørt over af Crystal Palace mandag aften. Erik ten Hag er taknemmelig for fansenes støtte.

Foto: Matthew Peters/Manchester United – Getty Images

Manchester United blev skilt ad på Selhurst Park mandag aften. Crystal Palace var overlegne på alle parametre og ydmygede de røde djævle med hele 4-0.

På trods af det fortsatte de medrejsende United-tilhængere med at synge gennem hele kampen. Lydniveauet blev nærmest kun højere, for hvert mål United indkasserede.

Erik ten Hag påskønner derfor også fansenes indsats efter kampen.

– Vi skulle have kæmpet, ligesom fansene gjorde.

– Jeg var virkelig taknemmelig. De (fansene, red.) støtter os. De kan også se, at vi har vores problemer. Man skal stå sammen. Man skal tage ansvar. Fansene gav os stor og fantastisk støtte, siger Uniteds manager efter kampen.

Til opgøret var United endnu en gang hårdt ramt af skader. Den hollandske manager forsøger dog ikke at bortforklare præstationen. Han tror samtidig fortsat på, at han er den rette mand til jobbet.

– Jeg vil fortsætte med at kæmpe. Jeg er nødt til at gøre det med de spillere, der er tilgængelige, siger han.
Aftenens nederlag var det 13. nederlag til United i ligaen i denne sæson. Klubben har aldrig nogensinde før tabt så mange kampe i en Premier League-sæson.
2 kommentarer
 1. Det er sådan en kamp hvor man godt kan få den kætterske tanke, at Ratcliffe sidder og tænker, at 2 minutter efter FA cup finalen er det tid til at trykke på katastrofeknappen og slette det som kan slettes. Ten Hag er det nemmeste sted at fortsætte den totale udrensning af den sportslige ledelse.
  Men hvad Fanden gør vi så? Hvem skal ind og ryste posen? Og ikke mindst ryste de enkelte spilleres mindset. Det virkede som om, at det var gamle mænd og børn som spillede imod grandvoskne mænd som bare ville og kunne meget mere. Og Crystal Palace har vel endnu mindre at spille for end United, som nu fortjent kan kalde sig Englands 8. bedste hold – og pilen peger nedad.

  Det virker lidt op ad bakke at forestille sig, at United får rejst sig til finalen mod City. Vi må håbe bolden også er rund til den tid…

 2. Tja jeg får den tanke at spillerne nu kun går og venter på at EtH bliver fyret….

  Hvilket jeg egentlig godt forstå….

  Men det fritager sgu ikke spillerne for at kæmpe for trøjen, logoet og klubben, og ikke mindst deres velbetalte løn.

  I mon optik er der ingen vej tilbage for EtH, der skal ske noget nyt, posen skal rystes gevaldigt og en fyring allerede nu vil nok give nogle chokbølger i truppen….

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Resumé: United-kollaps

Næste artikel

Eriksen: »Spillerne tager skylden«

ANNONCE