Ricardo klar til at vende tilbage

Ricardo Lopez hungrer stadig efter succes på Old Trafford, på trods af at han vender tilbage som 3. målmand på Old Trafford. Spanierens lejeophold i…

Ricardo Lopez hungrer stadig efter succes på Old Trafford, på trods af at han vender tilbage som 3. målmand på Old Trafford.

Spanierens lejeophold i Racing Santander er ved, at have nået sin ende, og nu ser han frem til, at komme tilbage til England.
Den tidligere VM-målmand har valgt ikke, at blive i Racing, hvor han havde ganske god succes i denne sæson.
I sommers blev han skubbet langt ud i kulden, da Tim Howard kom til. Dermed røg han ned som 4. målmand efter amerikaneren, Roy Carroll og Fabien Barthez. Sidstnævnte forlader Manchester United til sommer, efter at have været udlejet til Marseille siden december.

“Jeg ser ikke mig selv i Racing mere, fordi jeg har gearet mig selv op til, at have en god sæson og gøre det godt i England, hvis ikke der kommer nogle andre tilbud fra Spanien.
Min kontrakt er færdig og nu ser jeg frem til at komme tilbage og spille i England.
Jeg syntes jeg har haft en god sæson, måske en af de bedste i La Premera for mig. Så jeg vil tage de positive ting med mig,” udtaler den 32-årige til AS.

Om Manchester United vil have ham tilbage er endnu uvist.

Målmanden, som var med til VM i 2002 for Spanien, var med til, at redde Racing fra nedrykning.
Det har bl.a. fået Real Madrids træner, den tidligere United-assistenttræner, Carlos Queiroz, til at rose ham for hans gode sæson.

Howard udtaget til landsholdet

Tim Howard blev tidligere idag udtaget til det amerikanske landshold, som i juni skal kæmpe om en plads til VM.

Forrige artikel

3 unge spillere fyret

Næste artikel

Nyt trofæ til U-19

ANNONCE