Rich vil afløse Keano og Scholsey

Den unge kantspiller blev i sidste uge udlejet til Premier League-bundholdet West Browmich, noget Richardson ikke kan skjule sin glæde over. Efter at være…

Den unge kantspiller blev i sidste uge udlejet til Premier League-bundholdet West Browmich, noget Richardson ikke kan skjule sin glæde over.

Efter at være trådt ind på fodboldscenen som et kæmpetalent i en alder af bare 16 år, har der været noget mere stille omkring den lille kantspiller i de seneste sæsoner. Mange mente, at hans rivende udvikling var gået i stå, men i denne sæson har Richardson vist, at det ikke helt er tilfældet. Og han er en mand, Sir Alex stadig satser på.

“Sir Alex sagde til mig, at han mente det ville være en god erfaring for mig at blive udlånt med hensyn til at kæmpe med om pladserne i næste sæson. Mit mål er også at komme tilbage til United og kæmpe for en førsteholdsplads, men nu koncentere jeg mig fuldt ud om West Bromwich i den næste tid.”

“Roy Keane og Paul Scholes startede som jeg selv i tidernes morgen, og man kan bare lære af dem. En skønne dag håber jeg at kunne tage en af deres pladser, men foreløbig satser jeg bare på, at jeg kan vende tilbage fra West Bromwich som en endnu bedre spiller end jeg er i dag” udtaler Richardsom i dag.

Forrige artikel

Udbygningen klar

Næste artikel

Mads Timm scorede for reserverne

ANNONCE