Richardson degraderes

Kieran Richardson bliver degraderet i Manchester United, hvor han indtil nu har været en del af førsteholdet efter sit succesrige lejeophold i WBA for 1½…

Kieran Richardson bliver degraderet i Manchester United, hvor han indtil nu har været en del af førsteholdet efter sit succesrige lejeophold i WBA for 1½ år siden.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Hans præstationer i WBA gav ham chancen på det engelske landshold og trods manglende spilletid i United, så har han holdt sig i landsholdets periferi og var således også med i Englands seneste landskamp.

Men i Manchester United går det knap så godt. Efter kun 3 kampe med hans navn i startopstillingen, så fik han en chance for at vinde Fergusons tillid i onsdags imod Crewe, men fejlede fuldstændig.

Nu bliver han offentligt degraderet af Ferguson.

“Jeg havde håbet på en bedre præstationer, ikke kun fra en eller to spillere, men for hele holdet,” udtalte Ferguson godt nok, men Richardson kunne ikke ånde lettet op.

“Jeg syntes, David Jones manglede en kamp efter at have misset en reservekamp og det samme med Richardson. De vil begge tilbringe lidt tid på reserveholdet fra nu af,” udtaler Ferguson ifølge The Daily Mail.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Ingen Fortune mod United

Næste artikel

Ritchie Jones seneste i rækken

ANNONCE