Rigmand vil have Fergie som landstræner

Ikke mange forventer, at Sven-Göran Eriksson efter VM-slutrunden i Tyskland fortsat sidder som engelsk landstræner. Svennis er nemlig blevet upopulær hos…

Ikke mange forventer, at Sven-Göran Eriksson efter VM-slutrunden i Tyskland fortsat sidder som engelsk landstræner. Svennis er nemlig blevet upopulær hos de patriotiske engelske fans, der hellere ser en brite overtage på posten.

Og det gør Wigan-ejer Dave Whelan også. Manden, der for et årti siden var en underskrift fra at købe Manchester United, råder nu de høje herrer i FA til, at spørge Ferguson om muligheden for at blive engelsk landstræner eller indtage en anden rolle i forbundet, når han engang er færdig i United. Den tidligere skotske landstræner vil være det helt perfekte valg, ifølge Whelan.

”Jeg har ikke noget imod en udenlandsk landstræner, men jeg så gerne en med virkelig passion for engelsk fodbold. En mand som Sir Alex Ferguson kan træne ethvert hold i verdenen. Kunne vi få Alex tilknyttet FA på en eller anden facon, ville vi tage et kæmpeskridt fremad. Godt nok er han skotte helt igennem, men han er sådan en stor personlighed, at han ville være til gavn for os,” mener Whelan.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Zokora-aftale måske tæt på

Næste artikel

Best i bedring

ANNONCE