Rio appelerer men spiller ikke

Den engelske forsvarsspiller blev den 18. december dømt 8 måneders karantæne af det engelske fodbolforbund, og har indtil på mandag til at vælge om han vil appelere dommen.

Men han er allerede nu kommer til beslutning, og han har valgt at appelere.
Dermed vil Rio Ferdinand kunne spillere længere tid for United, indtil sagen er appelsagen er afsluttet.

Den 25-årige Ferdinand, som er verdens dyreste forsvarsspiller, missede en dopingtest den 23. september sidste år, og ifølge FAs regler, så betyder det at han var dopet, på trods af at han blev testet negativ blot 36 timer efter den planlagte test.

En af de største bekymringer der var for at appelere dommen var, at han kan risikere at få stadfæstet dommen eller få en længere karantæne, hvilket i begge tilfælde, vil betyde at han vil misse meget af næste sæson.

Rio Ferdinand kan samtidig risikere, at FIFA inden appelsagen melder sig ind i WADA(anti doping organisation), hvor den danske kulturminister, Brian Mikkelsen, allerede har proklameret, at han vil få 2 års karantæne ifølge organisationens regler.

Rio Ferdinand vælger samtidig, at påbegynde sin karantæne med det samme, således at en eventuelt forsinkelse på appelsagen ikke vil forsinke hans vej tilbage til fodbold, medmindre appelsagen bliver dømt hårdere.

Forrige artikel

Ole Gunnars comeback udsat

Næste artikel

Manchester Uniteds pressemeddelse

ANNONCE