Rio Ferdinand i uheldig kommentatorrolle

Rio Ferdinands afbud til engelske landshold fortsætter med at kaste skygger over den engelske forsvarsspiller.

Den engelske forsvarsspiller Rio Ferdinand så endelig ud til at gøre comeback på det engelske landshold, da landstræner Roy Hodgson planlagde at udtage forsvarsspilleren til kampen mod San Marino denne uge.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Men efterfølgende satte Sir Alex Ferguson tvivl om udtagelsen, før Rio Ferdinand til sidst måtte erkende, at det var vigtigere for ham at følge sit specieldesignede træningsprogram på Carrington.

Manchester United har blandt andet fløjet eksperter ind fra Tyskland og USA for at tilrettelægge den rette træning for den aldrende forsvarsspiller.

Alligevel har Rio Ferdinand takket ja til at kommentere kampen for den arabiske tv-station Al Jazeera, hvilket blandt andet indebærer at flyve til Qatar. 

Det afstedkom med det samme kritiske reaktioner i England, hvor det hurtigt blev vendt til at blive en ny ydmygelse af Roy Hodgson. 

Rio Ferdinand forsvarer sig dog på Twitter ved at sige, at turen i forvejen var planlagt som en miniferie i landskampspausen, som han nu bare pepper op med lidt snak på tv.

– Jeg har ikke de store tanker om det. Jeg var skuffet over, at han ikke tog imod invitationen om at komme på landsholdet. Men hvad han gør nu, er hans egen og hans klubs sag. Som landet ligger lige nu, så er jeg tilfreds med mit landshold, og det er der, mit fokus er, lød det torsdag fra den engelske landstræner.

England møder San Mario i morgen og Montenegro i næste uge.

Forrige artikel

Talenter drager til USA

Næste artikel

Fri fadøl & Pete Boyle på Den Glade Gris - Snart udsolgt

ANNONCE