Rio: Jeg vil godt have spillet

Overfor Manchester United Radio udtaler United-forsvareren, at han selv ville have nydt at møde Arsenal igen, men at det er en god ting, at Sir Alex…

Overfor Manchester United Radio udtaler United-forsvareren, at han selv ville have nydt at møde Arsenal igen, men at det er en god ting, at Sir Alex Ferguson giver de unge spillere chancen i Carling Cup-kvartfinalen.

Det er spillere som Kieran Richardson, Chris Eagles, Giuseppe Rossi, Gerard Pique og Jonathan Spector som har chancen onsdag, for at få noget spilletid på et fuldt Old Trafford.

“Jeg ville hellere selv spille. Men manageren har besluttet, at de unge spillere skal have en chance – og det er fremragende.”

“Det er virkeligt godt at se de unge spillere i klubben komme derud og få chancen.”

“Jeg kan huske hvordan det var at være en ung spiller, som forsøgte at få noget førsteholdsfodbold. Dette er en fantastisk mulighed for dem, så de kan bevise sit værd overfor omverdenen og manageren.”

“Jeg har ikke set Arsenals kampe i Carling Cuppen, men alle siger, at de stiller med et ungt hold ligesom os. Det skal nok blive godt. Jeg ser frem til at se de unge spillere gøre det godt på onsdag,” afslutter Ferdinand.

Forrige artikel

SU opdatering

Næste artikel

Sahas landsholdskarriere bekymrer Fergie

ANNONCE