Rio: Roy skal blive

Rio Ferdinand er den første, der melder sig i køen af folk, der gør det klart overfor Roy Keane, hvor vigtig en personlighed han trods sine efterhånden…

Rio Ferdinand er den første, der melder sig i køen af folk, der gør det klart overfor Roy Keane, hvor vigtig en personlighed han trods sine efterhånden pensionsmodne 34 år er det.

Ferdinand kalder Keane for den bedste anfører, han har haft i sin tid som professionel fodboldspiller og vil være ærgelig over at se Keane gå. Ifølge Ferdinand, der selv blev meldt på vej væk fra United i sommer, må United ikke lade Keane slippe.

“Jeg vil blive ærgelig, hvis Keane går. Jeg føler, at jo længere han bliver på Old Trafford desto bedre for klubben. Han er en stor spiller og den bedste anfører, jeg nogensinde har haft.”

“Han er fantastisk at have i klubben. Han er en, man ser op til og en, de unge spillere der ryger igennem nåleøjet, inspireres af. Han har gjort så meget for klubben, at du ikke kan forestille dig den dag, han ikke vil være her længere,” siger Rio Ferdinand.

Ifølge dagens engelske medier, er der dog ikke gået panik i United efter Keanes overraskende udmelding. The Daily Telegraph skriver, at United først til januar vil indlede kontraktforhandlinger med kaptajnen, da Keanes afskedssalut ifølge en kilde i klubben ligeså vel kan være et hint om, at han ønsker at blive. Han har ifølge kilden tidligere brugt tv som vejen frem til at komme til forhandlingsbordet.

Forrige artikel

Wenger tvivler på Keane

Næste artikel

Mikel fuldkommen færdig i Lyn

ANNONCE