Wenger tvivler på Keane

Roy Keane chokerede torsdag den store fodboldverden, da han annoncerede, at denne sæson med al sandsynlighed bliver den sidste i Manchester Uniteds farver…

Roy Keane chokerede torsdag den store fodboldverden, da han annoncerede, at denne sæson med al sandsynlighed bliver den sidste i Manchester Uniteds farver.

At Keane muligvis ville sige stop på Old Trafford til sommer er tidligere blevet nævnt i krogene, men alligevel havde de fleste forventet, at Keane tog en sidste tørn som rød djævel og først stoppede, når kalenderen viser 2007. Arsene Wenger tror da heller ikke, Keane kan lade sin beslutning stå ved magt.

“Det er et stort tab for Manchester United, da han har været dem en stor spiller og efterhånden nærmer sig karrierens sidste tid. Selvfølgelig bliver det svært at erstatte ham, for selvom han ikke er som sidst i 20″erne, så er han stadig en god spiller. Det er svært at sige, hvor længe han kan blive ved.”

“Han har spillet stort set hele sin karriere i Manchester United, og jeg er ikke overbevist om, han forlader dem. Dette kan også være en melding fra ham til United om, at de skal se at komme igang, hvis de vil beholde ham i endnu et år, da han har andre tilbud i baghånden,” mener manageren på Highbury.

Forrige artikel

Optakt: Van der Sars gensyn med kriseramte Fulham

Næste artikel

Rio: Roy skal blive

ANNONCE