Rio: Vanvid at sælge Welbeck

Rio Ferdinand forstår ikke, at hans tidligere klub har valgt at sælge Danny Welbeck. Og da slet ikke til Arsenal.

Meget er blevet sagt og skrevet om salget af Danny Welbeck til Arsenal, og nu blander angriberens tidligere holdkammerat Rio Ferdinand sig i debatten. Den forhenværende Manchester United-profil forstår slet og ret ikke, at klubben har solgt den engelse angriber.

– Jeg kan ikke forstå, United har ladet Danny god, især ikke til Arsenal. Det virker vanvittigt for mig, siger den 35-årige forsvarer til The Sun og udtrykket samtidig masser af tiltro til Welbeck.

-Han er en rigtig trussel for forsvarere, og hvis Arsenal bruger ham rigtigt, vil han være rigtig farlig for dem. Danny har alt for at blive en topspiller. Engelsk fodbold har endnu ikke set, hvad han for alvor kan udrette, fordi han ikke har fået en tilstrækkeligt med kampe.

Ferdinand er også klar med et bud på, hvorfor Welbeck valgte at søge væk fra den klub, han har spillet i hele sin karriere, og den by, han er vokset op i.

– Jeg tror, han følte sig frustreret i United, for selvom han gjorde det godt, ville Robin van Persie og Wayne Rooney være foran ham. I Arsenal bliver han deres main man, og jeg tvivler ikke på, at han vil blomstre.

Welbeck får sin første mulighed for at blomstre på lørdag, når Arsenal tager i mod Manchester City på Emirates.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Petrucci rykker videre

Næste artikel

Meulensteen bekymret for Falcao

ANNONCE