Rio: Vi skal koncentrere os mod Rovers

United tager imod Blackburn på Old Trafford på lørdag 13:30, Uniteds første kamp siden de vandt 2-1 på Anfield den 9. november. Mens nogle spillere har været væk for at spille for deres landshold, var Rio Ferdinand blandt de spillere, som blev på Carrington.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Men på trods af det, har der ikke været tid til afslapning. “Jeg har også trænet meget hårdt. Der er nogle få spillere, der er blevet i England af forskellige grunde, vi har trænet og løbet lidt for at være klar til de kommende kampe.” sagde Rio Ferdinand til MUTV.

Rio Ferdinand mener at United skal slå Blackburn og få alle 3 point.

“Stor kamp, vi har haft to ugers pause, men nu skal vi tilbage til tegnebrættet for at sikre os det rigtige resultat mod Blackburn. Det bliver en hård kamp fordi de lige har fået et godt resultat mod Everton. Vi må sikre os at vi holder os årvågne og får de tre point.”

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Law får konstanteret cancer

Næste artikel

Nistelrooy sat til salg!

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share