Robert Brady kan få debut for Irland

Manchester Uniteds unge irske kantspiller, Robert Brady, kan få debut for Trapattonis tropper på tirsdag.

I torsdags blev Robert Brady den mest scorende irske u21 landsholdsspiller gennem tiderne, da han scorede sit syvende mål på dette niveau, i et 2-1 nederlag til Ungarn. Nu er Brady blevet flyttet op på A landsholdet, der skal spille træningskamp på tirsdag mod Oman på Craven Cottage.

Den irske u21 landstræner, Noel King, har også store roser til den unge kantspiller.

– Robbie fortjener det, han har været sensationel for os. Han giver liv til holdet, og nogle af hans kampe har været eminente. Han har stadig en del at lære, det ved han selv. Alle elsker at spille med ham, han har en god personlighed. Jeg har udelukkende positive ting at sige om ham. Jeg tror han bliver en af de mest spændende spillere fremover, og han har muligheden for at blive fast mand for Irland de næste mange år. Det håber jeg, siger Noel King i følge irske aviser.

Sidste år var Brady udlejet til Hull City i Championship, hvor han leverede en række gode præstationer på venstrekanten. Flere mål, assists og godt spil samt en herlig indstilling til tingene, gjorde fighteren til et hit blandt tilskuerne. Noel King roser også netop Bradys fine indstilling.

– Han sad og så kampen (Irland-Kazakhstan, red) på forreste række via video-link på hotellet. Han fulgte det hele med stor entusiasme, og man kunne nærmest se at han tænkte “en dag spiller jeg med dem”, og få timer efter kom opkaldet fra Trapattoni. Hans reaktion var nærmest som en lille dreng, fortæller u21 landstræner Noel King.

Forrige artikel

Giggs fortryder ikke landsholds-stop

Næste artikel

Store forventninger til Michael Owen

ANNONCE