Robson: Ikke Fergies skyld

Sir Alex Ferguson skal ikke holdes ansvarlig for Manchester Uniteds skuffende sæson under David Moyes. Det mener Bryan Robson.

Uniteds beslutning om at fyre David Moyes i dag betyder, at skotten ikke får chancen for at genopbygge holdet til sommer. Noget, som Moyes flere gange har pointeret nødvendigheden af:

– Folk ved udmærket, at holdet er blevet en anelse ældre, så jeg tror, at det ville have været en svær sæson for alle trænere i Manchester United i år, sagde Moyes i slutningen af marts måned.

Den præmis køber United-legenden Bryan Robson imidlertid ikke. “Captain Marvel” var selv 36 år, da han vandt sit sidste mesterskab på Old Trafford, og han mener, at Sir Alex Ferguson efterlod Moyes et fremragende mandskab.

– Holdet er altså godt. De vandt ligaen med 11 point ned til nærmeste forfølgere sidste sæson. De her drenge har været dér, de har gjort det før, udtalte Robson overfor Sky Sports.

– En del af dem er stadig ret unge. Der er selvfølgelig Rio Ferdinand og Ryan Giggs, som efterhånden er oppe i årene, men de andre er på toppen af deres karrierer.

Det er stadig uvist, hvem der bliver den næste permanente United-manager. Foreløbig er Ryan Giggs blevet udnævnt til midlertidig caretaker.

Forrige artikel

United-aktien stiger

Næste artikel

Savage: Erfaring er nødvendigt nu

ANNONCE