Robson sviner dommerne for Mourinho-udvisning

Manchester United-legenden Bryan Robsen kalder det en kæmpe joke, at Jose Mourinho blev beordret fra banen i lørdagens kamp mod Southampton. Det fortæller han til manutd.com.

Jose Mourinho blev straffet for at bevæge sig for langt ud af sit tekniske felt, da Manchester United i slutminutterne af lørdagens Premier League-kamp mod Southampton kæmpede med næb og klør for at holde 1-0-føringen. En udvisning til portugiseren, der nu får Bryan Robson til at se rødt. 

– Da jeg så det i TV, tænkte jeg, at det var en kæmpe joke. Jeg bliver meget overrasket, hvis han får karantæne eller bøde for det der, for jeg synes, at dommerne overreagerede, siger Manchester United-legenden til klubbens officielle hjemmeside. 

Det irriterer specielt Bryan Robson, fordi han mener, at Chelseas manager Antonio Conte og Liverpools Jurgen Klopp ofte opfører sig værre, uden at det medfører straf. 

– I løbet af det seneste års tid har jeg set managers som Conte og Klopp løbe frem og tilbage som sindssyge og ude af deres bokse, uden at der er sket noget. 

– Men fordi Mourinho lige trådte ud af sit felt, sender de ham op på tribunen. Det ville være forrykt, hvis han får karantæne, siger Bryan Robson. 

“Captain Marvel”, som den tidligere United-anfører også bliver kaldt, spillede på Old Trafford fra 1981 til 1994 med 494 kampe til følge. 

Læs mere om:

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Shane Long: Vi fortjente mere

Næste artikel

Mourinho slipper for straf

Relaterede artikler
Total
0
Share