Robson tror ikke på Treble muligheden

United er i en position til at gentage deres historiske treble fra 1999, da de fører Premier League og tager til Chelsea næste onsdag i den første kamp af…

United er i en position til at gentage deres historiske treble fra 1999, da de fører Premier League og tager til Chelsea næste onsdag i den første kamp af deres Champions League kvartfinale.

Den tidligere anfører mener United vil slå City på Wembley den 16. april og herefter vinde FA Cuppen, men at vinde alle tre trofæer er urealistisk.

Robson: “Jeg er sikker på United ville være helt tilfredse med at vinde en eller to trofæer, men det er nok for meget at forvente, at vinde alle tre.”

“De er i en god position, men at vinde “the treble” er meget sjældent, og du skal have alt til at falde på plads.”

“Jeg vil tro, at hvis du tilbyder Ferguson to trofæer lige nu, så ville han tage det. Det er meget muligt at de vinder to ud af tre, hvis man ser på hvor de befinder sig lige nu.”

“Især i Champions League, kan det hele komme til at afhænge af en smule held. Chelsea kampen bliver meget tæt, og det vil blive meget svært.”

“I FA Cuppen har City forbedret sig, og vil være klar til at kæmpe, men United har erfaringen, især på Wembley, og det vil jeg tro gør dem til favoritter.”

Bryan Robson savner da også selv at spille med i de store kampe:

“Det er en kæmpe kamp for selve Manchester, det er meget spændende for tilhængerne, og det får mig til at ønske, at jeg stadigvæk spillede.”

Vil du vide mere om Uniteds tidligere anfører Bryan Robson?

Forrige artikel

Bryan Robson optimist i kampen mod kræften

Næste artikel

Optakt: West Ham – Manchester United

ANNONCE