Bryan Robson optimist i kampen mod kræften

En presset hverdag som landstræner for Thailand og ambassadør for Manchester United blev gjort ekstra presset, da Bryan Robson tidligere i marts fik…

En presset hverdag som landstræner for Thailand og ambassadør for Manchester United blev gjort ekstra presset, da Bryan Robson tidligere i marts fik konstateret en svulst i halsen.

“Jeg har det fint. Heldigvis opdagede vi det meget tidligt, fordi jeg havde meget ondt i halsen. Da jeg gik til en specialist, fandt han en svulst, og siden da er vi startet på behandlingen,” siger “Robbo” til BBC.

Robson skal igennem en fem-ugers behandling, der forhåbentlig vil kurere ham fuldstændig.

“Vi er meget optimistiske om, at jeg gerne skal komme mig 100 procent oven på det her. Det mener specialisterne, og det er alt, hvad jeg gerne har villet vide. Jeg prøver bare at fortsætte behandlingen og være så positiv, som det er muligt.”

Læs også: Bryan Robson har fået konstateret kræft

Den tidligere midtbanespiller har stået over for mange udfordringer i løbet af sit liv, og han er glad for, at der er støtte at finde fra alle afkroge af verden.

“Jeg har fået en fantastisk opbakning. Jeg takker folk for al støtten. Jeg har været afslappet, siden jeg fik at vide, at det er helbredeligt,” fortæller Robson.

Den tidligere Manchester United- og England-anfører nåede at spille næsten 500 kampe for Manchester United, ligesom han fik 90 landskampe.

Forrige artikel

Ferguson: Sværere at vinde The Treble i år

Næste artikel

Robson tror ikke på Treble muligheden

ANNONCE