Spillerkarakter: Fernandes afgører det for United

Manchester Uniteds Bruno Fernandes var kampafgørende for klubben ude mod Brighton, hvilket hans fine karakter også er et bevis på.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt

2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre

3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner

4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv

5 – Den middelmådige indsats

6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ

7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt

8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner

9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.

10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

David de Gea – 6

Spanieren skal prise sig lykkelig for sine stænger omkring målet, som reddede holdet flere gange. Han var dog chanceløs ved de føromtalte skud. De Gea havde dog en flot redning før Brightons’ udlignning, hvorfor han får en udmærket karakter.

Luke Shaw – 7

Spillede en fin kamp, hvor han var aktiv frem på banen. Han virkede dog noget begrænset i sit offensive spil og hans gøren bar heller ikke for alvor frugt. Shaw fik dog tilkæmpet sig frisparket, som udlignede til 1-1 kort før pausen.

Harry Maguire – 7

Maguire får også en fin karakter for dagens præstation. Det skyldes i særdeleshed hans indblanden i 1-1-scoringen og i det sene straffespark.

Victor Lindlöf – 5

Svenskeren er svær at blive klog på. I en situation kan han virker super i andre som en middelmådig spiller. Han havde nogle gode aktioner, men overall var det en meget gennemsnitlig præstation.

Aaron Wan-Bissaka – 5

Wan-Bissakka bidrog som sædvanlig med god energi, men så også lidt skidt ud af og til. Det virker til, at han mangler kampform.

Nemanja Matic – 6

Serberen udstrålede ro med bolden, hvilket særligt var savnet i forrige kamp. Han stod desuden for afleveringen ind mod Maguire ved 1-1 scoringen.

Paul Pogba – 5

Der vil altid være store forventninger til franskmanden og i dag indløste han dem ikke. Startede ellers godt med flere gode forsøg på “guld-bolde”. Forsvandt herefter lidt ud af kampen. Efter min mening var han heldig med ikke, at få et straffespark dømt imod sig i anden halvleg. Skiftet ud efter 64 min. 

Bruno Fernandes – 8 (Kampens spiller)

Årets spiller forrige sæson var meget i fokus i dagens kamp. Han begik først straffespark og stod herefter for en assist samt et mål på straffe. Ikke en storkamp fra hans side, men han var bare vildt effektiv.

Marcus Rashford – 7

Var indblandet i to anulleret scoringer. Tredje gang er dog lykkens gang, hvilket også var tilfældet i dag. Rashfords’ mål var koldblodigt og frækt. 

Mason Greenwood – 5

Fik også puttet bolden i nettet, men målet blev anulleret. Unge Greenwood lykkedes ikke med meget i dag.

Anthony Martial – 5

Franskmanden virkede usparp og lidt klodset i sin boldomgang. Han var heller ikke farlig omkring Brightons mål, hvilket må give en middelmådig karakter. 

Fred (ind efter 64 min) – 5

Kom ind med god energi, men fik ikke sat gang i mange ting.

Eric Bailly (ind efter 83 min) – UB

Donny van de Beek (ind efter 90 min) – UB

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Trossard: Vi fortjente mere

Næste artikel

Romano: Lazio i dialog med Andreas Pereira

ANNONCE