Romano: Muligt at Pogba forlænger

Ifølge Fabrizio Romano er det muligt, at Paul Pogba forlænger med Manchester United, trods hans agent Mino Raiolas forsøg på at finde en ny klub til ham.

I starten af december udtalte Paul Pogbas agent, Mino Raiola, at franskmanden ønsker at finde en ny klub, men siden de kommentarer, har Pogba været en af klubbens absolut bedst præsterende spillere. Nu fortæller Fabrizio Romano så, at døren alligevel ikke er helt lukket for en fremtid i United-trøjen for Pogba.

– Det er en yderst mærkværdig situation, og en, jeg ikke forventede. Siden Minos (Raiola, red.) kommentarer, har Pogba været en af Manchester Uniteds bedste spillere. Raiola forsøger stadig at finde en ny klub til ham, men jeg tror bestemt, at det er muligt, at der kan komme en aftale mellem Manchester United og Paul Pogba. Og det håber jeg også, sagde Romano i Rio Ferdinands podcast.

– Situationen er stadig, at det er mest sandsynligt, at han forlader klubben, men det bliver stadig svært at finde klubber, der kan betale den rette pris for ham. Og så er det jo meget muligt, at han bliver, hvis Manchester United forsøger at beholde ham, tilføjer den italienske journalist.

Paul Pogbas kontrakt i Manchester United udløber i sommeren 2022.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Solskjær vil tage en snak med Lingard om fremtiden

Næste artikel

Sky: West Ham vil leje Lingard

Relaterede artikler
Total
0
Share