Romano: United-emne vil ikke forlænge sin kontrakt

Brentfords målmand David Raya vil ikke forlænge sin kontrakt med danskerklubben, da han ønsker at skifte til en større klub. Det skriver Fabrizio Romano på Twitter søndag.

Der er siden Erik ten Hags ankomst til Manchester United blevet diskuteret, hvorvidt de røde djævle bør kigge sig om efter en ny målmand.

David de Gea har kontraktudløb til sommer. Ifølge flere engelske medier er kontraktforhandlingerne gået i stå. En af grundene skyldes angiveligt, at Erik ten Hag og hans trænerstab ikke er overbeviste om, hvorvidt De Gea er den rette profil til Ten Hags ideelle hold.

En af de målmand, der er blevet rygtet i forbindelse med et skifte til Old Trafford, er Brentford-målmanden David Raya. Han skulle ifølge flere engelske medier være interessant for United på grund af sit spil med fødderne. En kompetence, Erik ten Hag værdsætter meget højt hos målmænd.

Søndag skriver transferjournalisten Fabrizio Romano, at 27-årige Raya ikke ønsker at forlænge sin kontrakt med Thomas Frank og co. Den spanske målmand, der har kontraktudløb med Brentford i sommeren 2024, har angiveligt et ønske om at skifte til en større klub.

Ifølge Romano kigger flere store klubber på Raya. Transferjournalisten skriver ikke, hvilke der er tale om.

Han skriver yderligere, at Brentford vil forlange omkring 35 millioner pund for målmanden, hvilket svarer til cirka 300 millioner kroner.

David Raya er født og opvokset i Barcelona. Han skiftede som 17-årig i 2012 til Blackburn Rovers. I sommeren 2019 drog han videre til Brentford, som han har spillet 152 kampe for indtil videre.

Forrige artikel

Maguire: Jeg har bevist mit værd i denne sæson

Næste artikel

Telegraph: United efter to Brighton-spillere

ANNONCE