Diallo: Min drøm er at spille fast for Manchester United

Diallo imponerer stort i The Championship i denne sæson og håber, at han i næste sæson kan få chancen for at vise sig frem i Manchester United.

Amad Diallo kom til Manchester United tilbage i januar 2021 fra italienske Atalanta for det relativt høje beløb 19 mio. pund, svarende til cirka 161 mio. kr.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Den unge spiller fra Elfenbenskysten husker, at selve prisen ikke var noget, der bekymrede ham, men til gengæld var det en vild oplevelse, at møde store spillere som Paul Pogba og Edison Cavani.

– Jeg husker min første træningssession, efter jeg kom til: Jeg var meget nervøs for der var nogle store stjerner i omklædningsrummet, og jeg kiggede mig omkring og tænkte: “Wow, jeg kan ikke tro, jeg er her ‘, fortæller Diallo til mediet FourFourTwo og fortsætter:
– Jeg har et godt venskab med Pogba, og også med Bruno Fernandes og Anthony Elanga. De fik mig alle til at føle mig velkommen.

I sin tid i Manchester United er han registeret for ni optrædener og et enkelt mål, og var før denne sæson lejet ud til skotske Rangers, hvor det blev til 13 optrædener og tre mål.

I denne sæson har det unge talent imponeret i The Championship for Sunderland, hvor han fra flere steder bliver betegnet som en af de vigtigste spillere. Succesen har i skrivende stund kastet 11 mål af sig i 34 kampe, men Diallo mener stadig fansene har det bedste til gode.

– Jeg har ikke vist mit bedste for dem (fansene red.) endnu, men jeg håber i næste sæson, at jeg kan vende tilbage og bevise mit talent. Min drøm er at spille fast fodbold i Manchester United.

Amad Diallo har kontrakt med De røde djævle frem til 2025.

Tror du, at Amad Diallo vil blive en af de mest lovende unge spillere i Manchester Uniteds historie? Kommenter nedenfor.

2 kommentarer
  1. Diallo er et spændende talent, men der hård kamp om pladserne på hans position som jeg ser det men han skal velkommen til at give den et skud.

    GGMU

  2. Diallo er en rigtig spændende spiller som jeg gerne ser tilbage i United, der er mange om buddet, men der er dælme os nogle der i den grad kunne trænge til at komme væk, spillere som Martial og Elanga de skal videre, også må ETH tage sig en beslutning om Pellestri er en spiller der er god nok, til at være starter i Carabao cuppen og andre mindre kampe, for bredden i vores trup er tilsyneladende ikke god nok, siden ETH ikke bruger den mere..

    ❤️🖤GGMU FOREVER ❤️🖤

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Telegraph: United efter to Brighton-spillere

Næste artikel

Ten Hag er ikke bekymret for Martials målform

ANNONCE