Maguire: Jeg har bevist mit værd i denne sæson

Harry Maguire fortæller til The Athletic, at han i denne sæson har det godt både mentalt og fysisk.

Harry Maguire har siden sit skifte til Manchester United i 2019 været en af klubbens mest omdiskuterede spillere. Mange fans og eksperter mener ikke, at han har niveauet til at spille for de røde djævle.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

I begyndelsen af sæsonen mistede han sin faste plads i startopstillingen som følge af indkøbet af Lisandro Martinez, der i størstedelen af klubbens kampe har dannet par med den mangedobbelte Champions League-vinder Raphaël Varane.

Men selvom Maguire har mistet sin plads som stamspiller for de røde djævle, så mener englænderen, at han har bevist sit værd for Manchester United i denne sæson.

– Jeg arbejder og træner hårdt og gør altid det ekstra arbejde. Det har jeg vist. For det har givet mig muligheder på klubplan og for landsholdet til VM og i kvalifikationen. Jeg har det godt og performer godt, siger Maguire til The Athletic og fortsætter:

– Jeg er et godt sted mentalt og fysisk i år. Hver gang jeg har startet en kamp, har jeg bevist mit værd og gjort det godt.

Trods den store tiltro til sig selv anerkender United-kaptajnen, at han spiller på et klubhold med andre dygtige forsvarere.

– Vi har fire topklasse midterforsvarere. Mig selv, Licha [Martinez], Rafa [Varane] og Victor [Lindelöf]. Det er godt, at vi har alle os fire. Jeg er sikker på, at vi resten af sæsonen vil presse hinanden om pladserne på holdet. Men selvom man ikke skulle blive valgt til, skal man fortsætte med at træne hårdt og være klar, så man kan være til rådighed, når chancen byder sig.

Maguire har spillet 12 kampe i Premier League i denne sæson, hvoraf han har startet i seks af dem. Han startede senest inde i lørdagens sejr over Everton. Det resulterede i ros fra Erik ten Hag efter kampen.

– Det er en forandret Harry Maguire i forhold til det, jeg så i de første uger og måneder (af sæsonen, red.), siger Ten Hag ifølge Manchester Evening News.

Den hollandske manager var stærkt imponeret over sin anførers præstation mod Everton, hvor Maguire spillede alle 90 minutter.

– Han tager masser af initiativ, dominerer modstanderne, bryder bolden og flytter spillet.

– Det har ikke været let for ham, men når han præsterer, som han gjorde i dag (lørdag, red.), skal han have ros, lyder det fra manageren lørdag.

1 kommentar
 1. God indstilling fra Kaptajnen, men det er vel også et minimumskrav når man er “Club captain” (lidt endnu)

  “Jeg har bevist mit værd” NEJ Harry til den pris du blev købt har du bestemt ikke bevist dit værd….Du har haft et par gode sæsoner i United, og selvfølgelig heller ikke din skyld at der blev betalt alt alt for meget for dig til Leicester..

  Men alt i alt har du ikke været alle de penge værd, vi kunne godt have forventet mere fra dig.

  Når det er sagt har Maguire faktisk været ok spillende i de få kampe har har fået, ikke noget helt fantastisk, men stabil og uden de helt store fejl fra sidste sæson, som en god “back up” skal.

  Og ja det var en god kamp mod Everton men også en lidt billig baggrund i min optik.

  Marguire skal videre til sommer, det fortjener han.
  Og han skal også have respekt for sin håndtering af hans “degradering” under ETH, en værdig kaptajn trods alt.

  GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

BLOG: Stor udskiftning i vente

Næste artikel

Romano: United-emne vil ikke forlænge sin kontrakt

ANNONCE