Romano: United tæt på forlængelse med Fernandes

Ifølge den italienske transfer-guru er Manchester United tæt at have en ny aftale i hus med portugiseren.

Den nærmest legendariske italienske transferguru, Fabrizio Romano, melder i aften på Twitter, at Bruno Fernandes og Manchester United er meget tæt på at have en ny kontrakt til portugiseren klar til underskrivning.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Ifølge italieneren oplevede man et gennembrud i kontraktforhandlingerne i sidste uge, og forhandlingerne skulle nu være i sine sidste stadier, inden man altså i klubben forhåbentlig kan offentliggøre en fornyelse af Brunos kontrakt.

I sine indtil videre 117 kampe for De Røde Djævle har Fernandes produceret 88 målinvolveringer, og ifølge den italienske journalist er det Uniteds ønske, at Bruno også skal være en nøglespiller for fremtiden.

Som tingene står lige nu, er Bruno Fernandes kontraktuelt bundet til Manchester United indtil 2025 med mulighed for en 1-årig forlængelse.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
13
Shares
Forrige artikel

Pogba ramt af depression under Mourinho

Næste artikel
Luke Shaw jubler efter en scoring for England

Shaw: Føler mig altid velkommen på landsholdet

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
13
Share