Luke Shaw jubler efter en scoring for England

Shaw: Føler mig altid velkommen på landsholdet

Luke Shaw fortæller efter Englands 2-1-sejr over Schweiz, at han altid føler sig velkommen på det engelske landshold.

Luke Shaw stod for den første scoring, da “Three Lions” lørdag slog Schweiz med 2-1.

Det var United-backens andet mål i de seneste fem kampe for England – det samme antal scoringer han har brugt 207 kampe i Manchester United på at nå.

– Gareth Southgate (engelsk landstræner, red.) har skabt et miljø, hvor du altid nyder det, fortalte Luke Shaw til Sky Sports efter kampen og fortsatte:

– Når jeg kommer her, handler det om at nyde det og spille kampe med et smil på læben. Når jeg er på landsholdet, gør jeg altid det.

Føler sig ønsket

Shaw har haft en stor andel i den nuværende engelske landsholdssucces, og ifølge den 26-årige United-spiller handler det om, at han altid føler sig velkommen på landsholdet.

– Det er altid vigtigt at føle sig ønsket. Især her på landsholdet har jeg den følelse, siger Luke Shaw og maner efterfølgende til besindighed:

– Jeg siger ikke, jeg ikke føler det hos United, men især her – som tingene er – føler jeg mig altid ønsket, og jeg nyder mit fodbold. En stor del af fodbold handler om at nyde det.

Derfor er Shaws humør også anderledes påvirket, når han trækker den røde United-trøje over hovedet denne sæson.

– Det er svært at nyde det i klubben, når vi taber og ikke spiller godt. Det er vi nødt til at indse, fordi denne sæson har ikke været god nok, så det er svært at være glad.

Forrige artikel

Romano: United tæt på forlængelse med Fernandes

Næste artikel

Elanga om 'Mentor' Ronaldo: Han er vigtig både på og udenfor banen

ANNONCE