Romero og syv andre forlader Manchester United

Flere Manchester United-spillere får ikke forlænget deres kontrakt frem mod den nye sæson. Blandt andet Sergio Romero forlader klubben her til sommer.

De seneste år er der blevet ryddet op i truppen forud for de nye sæsoner, og i år er det ikke anderledes. Der er nemlig otte United-spillere med kontraktudløb, der ikke står til at få en ny aftale med klubben. Heriblandt førsteholdskeeperne Sergio Romero og Joel Pereira.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Derudover blev det ikke til det store gennembrud fra flere akademispillere, som må se sig nødsaget til at søge nye veje. Mest iøjnefaldende er Arnau Puigmal, som der ellers har imponeret i forrige sæsoner. Puigmal forlader klubben med de fem andre akademispillere Max Taylor, Mark Helm, Iestyn Hughes, Jacob Carney og Aliou Traore.

Lee Grant og Juan Mata har også kontraktudløb her til sommer, men er på nuværende tidspunkt igang med forhandlinger med klubben om en ny aftale. Det samme gælder ungdomsspilleren Paul Woolston.

Sergio Romero nåede at spille 61 kampe for United, hvor det blev til hele 39 clean sheets. Joel Pereira slog aldrig for alvor igennem, og nåede tre kampe mellem stængerne.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Historisk: Joel Glazer i dialog med United-fans

Næste artikel

Van de Beek ude af EM grundet skade

ANNONCE