Ronaldinho præsenteres i Manchester før weekenden?

Endnu engang forlyder det, at nu skulle det være. Nu skulle Ronaldinho endeligt skifte til Manchester United. Denne gang skulle det ske før weekenden. Men det forlyder dog fra PSG”s præsident, Francis Grailles, at det står lige mellem Barcelona og Manchester United, og det er nu op til spilleren selv, hvem han vil skifte til. Det udtaler han efter, at han har afholdt 2 gode møder med både Manchester United og Barcelona.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det kan både være et godt og dårligt tegn. Det gode ved det er, at Ronaldhinho tidligere har udtalt at han vil være den første brasilianer i Manchester United. Det dårlige kan være, at Ronaldinho lader sig overtale af Spaniens klima, og dermed vælger Barcelona. Intet er sikkert. Vi kan kun håbe på det bedste nemlig, at han skifter til Manchester United.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Kleberson flyver til Manchester i dag

Næste artikel

Kleberson til lægetjek i Manchester i dag

Relaterede artikler
Gå til siden

Guardiola: Kunne have scoret flere mål

Efter Manchester Citys sikre sejr over Manchester United var Pep Guardiola tilfredse med kampens udfald, men savnede dog noget fra nogle spillere.
ANNONCE
Total
0
Share