Ronaldinho tæt på United

Ronaldinho har længe været eftertraktet af Manchester United, hvis man skal tro på verdenspresse og der iblandt ikke mindst den hårde engelske presse. Efter PlanetFootball”s oplysninger skulle Peter Kenyon være taget til Paris i dag for at hente Ronaldinho med sig hjem til Old Trafford. Francis Graille, PSG præsident, skulle siger til PlanetFootball, at han ikke kan modstå et finansielt input via en transfer af Ronaldinho. Så hvis det rigtige tilbud skulle komme på bordet, vil han højst sandsynligt sælge, da PSG”s økonomi ikke er den bedste for tiden.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Real Madrid ude af kampen
Real Madrid meldte sig tidligere på ugen ud af kampen om Ronaldinho, da de mener, at der ikke vil være plads til endnu en ikke-EU spiller i deres brede trup, som bl.a. indeholder de 2 brasilianere Ronaldo og Roberto Carlos. Dog skulle Barcelona stadig være med i kampen om Ronaldinho.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Giggs frygtede at blive fyret

Næste artikel

Davis tager et år i Watford

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share