Ronaldo: Fejrer ikke scoring mod United

Cristiano Ronaldo har gjort det klart, at han ikke vil juble, hvis det lykkes ham at score mod sin gamle klub.

Ronaldo tilbragte seks år på Old Trafford, før han tog til Real Madrid, og tilsyneladende har den portugisiske stjerne stadig varme følelser for den engelske klub.

Ovenpå torsdagens lodtrækning, hvor det blev afgjort, at Manchester United skal op imod de regerende spanske mestrer i ottendedelsefinalerne, udtalte Ronaldo, at han ikke kunne finde på at fejre en scoring mod sin gamle klub.  

– Jeg vil ikke juble, hvis det lykkes mig at score mod Manchester United, udtalte den 27-årige spiller ifølge den spanske avis AS.

Savner Fergie

Verdens dyreste fodboldspiller har tidligere i denne sæson udtrykt sin respekt over sin gamle manager, Sir Alex Ferguson, som på mange måder var en faderfigur for Ronaldo i hans tid i England.

– Han (Ferguson, red.) er en fantastisk person. Han lærte mig utrolig mange ting. Som jeg har sagt før, så er han en far i fodbold, udtalte Madrid-spilleren ifølge The Sun.

Manchester United og Real Madrid tørner sammen på Bernabeau den 13. ferbruar, hvorefter Ronaldo ”vender hjem” til Old Trafford den 5. marts.

Forrige artikel

Bekræftet : Henriquez lejes ud til Wigan

Næste artikel

Rejsetilbud: Man Utd - Real Madrid

ANNONCE