Ronaldo ikke med mod United

Cristiano Ronaldo er ikke klar til at spille kamp, og derfor sidder han over, når Manchester United og Real Madrid mødes i morgen.

I morgen, lørdag, møder Manchester United og Real Madrid hinanden foran 109.000 tilskuere i Michigan som en del af holdenes USA-tour, men det bliver uden den største stjerne. Cristiano Ronaldo kommer således ikke til at spille mod sin gamle klub.

Real Madrid-træner Carlo Ancelotti gjorde det klart på fredagens pressemøde, at Ronaldo ikke er i kampform, og derfor må det største fodboldpublikum nogen sinde på amerikansk grund undvære verdens bedste fodboldspiller anno 2013.

– Ronaldo har arbejdet individuelt, væk fra holdet, og han bliver ved med at arbejde. Vi vil ikke sætte ham på banen i morgen, for han har endnu ikke trænet med hele truppen. Han vil træne med holdet i Madrid, så vi kan bruge ham i Super Cup-finalen, sagde Ancelotti ifølge The Mirror om kampen mellem Europa League- og Champions League-vinderne i Cardiff den 12. august.

Den italienske træner fortalte desuden, at Ronaldo vil begynde at træne sammen med resten af holdet den 5. august, altså på tirsdag. 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Napoli vil have Fellaini og hans hår

Næste artikel

U18: Sejr i Milk Cup

ANNONCE