Ronaldo ikke med mod United

Cristiano Ronaldo er ikke klar til at spille kamp, og derfor sidder han over, når Manchester United og Real Madrid mødes i morgen.

I morgen, lørdag, møder Manchester United og Real Madrid hinanden foran 109.000 tilskuere i Michigan som en del af holdenes USA-tour, men det bliver uden den største stjerne. Cristiano Ronaldo kommer således ikke til at spille mod sin gamle klub.

Real Madrid-træner Carlo Ancelotti gjorde det klart på fredagens pressemøde, at Ronaldo ikke er i kampform, og derfor må det største fodboldpublikum nogen sinde på amerikansk grund undvære verdens bedste fodboldspiller anno 2013.

– Ronaldo har arbejdet individuelt, væk fra holdet, og han bliver ved med at arbejde. Vi vil ikke sætte ham på banen i morgen, for han har endnu ikke trænet med hele truppen. Han vil træne med holdet i Madrid, så vi kan bruge ham i Super Cup-finalen, sagde Ancelotti ifølge The Mirror om kampen mellem Europa League- og Champions League-vinderne i Cardiff den 12. august.

Den italienske træner fortalte desuden, at Ronaldo vil begynde at træne sammen med resten af holdet den 5. august, altså på tirsdag. 

Forrige artikel

Napoli vil have Fellaini og hans hår

Næste artikel

U18: Sejr i Milk Cup

ANNONCE