U18: Sejr i Milk Cup

United sikrede sig for andet år i træk sejren i Milk Cup, efter sejr på 1-0 i finalen mod franske Vendee.

I en tæt finale, hvor United dog var mest spilstyrende, blev der blot scoret en enkelt gang. Målet kom i anden halvleg, da forsvarsspilleren Cameron Borthwick-Jackson var først på et indlæg fra Marcus Rashford, og sendte bolden i nettet.

Inden da havde Demetri Mitchell ramt overliggeren, mens de franske modstandere også havde haft et par farlige kontraangreb. Til sidst forsvarede United føringen, og kunne efter 70 minutters fodbold fejre endnu en triumf i Nordirland.

Sidste år vandt United også turneringen. I år er det sket i ganske overbevisende stil, og flere af folkene bag Milk Cup, som har fulgt turneringen i mange år, sagde efterfølgende, at det United-hold der vandt i år, er et af de stærkeste længe set.

Anfører Axel Tuanzebe har styret forsvaret på eminent vis sammen med Ro-Shaun Williams og målscorer Borthwick-Jackson, mens de offensive profiler i Rashford, Mitchell, Gribbin og prøvespilleren Obi har sprudlet.

Turneringens bedste spiller blev Uniteds midtbanestyrmand Jordan Thompson, som selv har fået sat et par kasser ind, og virkelig har domineret på den centrale midtbane turneringen igennem.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Ronaldo ikke med mod United

Næste artikel

- Desperat efter at vinde

ANNONCE