Napoli vil have Fellaini og hans hår

Marouane Fellainis frisure er en god kontrast til Gökhan Inlers skaldede isse, og derfor vil de passe godt sammen, mener Napolis præsident.

Aurelio De Laurentis er præsident i Napoli og kendt for en frisk bemærkning i ny og næ. Han har tidligere kaldt Messi en idiot, truet en agent med at kappe hans nosser af og påstået, at engelske kvinder ikke vasker deres kønsdele ordentligt. Nu er han på banen igen.

Han er knap så kontroversiel denne gang, men det er ikke desto mindre mærkeligt. Forleden kom det frem, at Manchester United gerne afsætter Marouane Fellaini til Napoli, og noget tyder på, at De Laurentis gerne overtager den lange belgier. Han store krøller passer nemlig godt sammen med schweiziske Gökhan Inlers skaldede isse.

– De ville udgøre det godt par. Sammen kan de have en frisure, der ligner en løves manke, og for tre år siden præsenterede jeg Inler med en løvemaske, siger Napoli-præsidenten ifølge Daily Telegraph.

Episoden, han omtaler, fandt sted, da Inler blev præsenteret i den syditalienske klub, hvor filmskaberen De Laurentis ganske rigtigt havde overtalt ham til at bære en løvemaske. 

Forrige artikel

- Det er muligt Vermaelen sælges

Næste artikel

Ronaldo ikke med mod United

ANNONCE