Ronaldo lover forlængelse

I går mente Sir Alex blev tidspunktet, hvor Uniteds populære portugiser ville underskrive hans fem-årige forlængelse. Det viste sig dog mere at være en…

I går mente Sir Alex blev tidspunktet, hvor Uniteds populære portugiser ville underskrive hans fem-årige forlængelse. Det viste sig dog mere at være en and end sandhed, men forlængelsen kommer.

Således bliver Uniteds 7″er mere end gerne i Manchester United-trøjen lang tid endnu, og Ronaldo garanterer nærmest for, at han snart kan tage fyldepennen i hånden og sætte sin signatur på den stiblede linje. I hvert fald taler Ronaldo glædestrålende om Manchester United-karrieren i avisen O Jogo.

“Vi har forhandlet omkring de vigtigste ting, og jeg forventer da stærkt jeg skriver under, men endnu har jeg ikke gjort det. Ingen har snakket med mig om det, mens vi har været i Algarve, men forhandlingerne går godt. Min agent Jorge Mendes er ansvarlig for det, og jeg forventer en lykkelig slutning vil indfinde sig.”

“Jeg skriver glædeligt under, selvom jeg har to år tilbage af kontrakten. Forlængelsen er på tre år, og det er kun hvis klubben beslutter jeg må gå, at jeg bliver nødsaget til det. Det er trænerens beslutning, hvis jeg skal væk, men United er klubben jeg vil være i, siger Ronaldo blandt andet.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Gill skælder ud på fansene

Næste artikel

Kritik fra IMUSA om Charlton

ANNONCE