Ronaldo ønsker Porto held og lykke

Cristiano Ronaldo ventes at være at finde i startopstillingen, når Manchester United imorgen gæster FC Porto i 1/16-finalerne i årets Champions League….

Cristiano Ronaldo ventes at være at finde i startopstillingen, når Manchester United imorgen gæster FC Porto i 1/16-finalerne i årets Champions League.

Men selvom Ronaldo kender de fleste af spillerne på holdet, så vil han hellere fokusere på Portos styrke end på sit gensyn med det portugisiske hold.

“Jeg er ikke i tvivl om, at det nok skal blive en svær kamp. FC Porto har et stærkt kollektivt hold, men vi har også vores våben. I denne fase af Champions League kan alt ske. Der er også lidt held i det. Begge hold har 50 procents chance for, at gå videre.
Der er ingen favoritter blandt de sidste 16. Den vigtigste ting, er at vi lægger godt ud, måske med en sejr,” udtaler Ronaldo til den portugisiske avis, A Bola.

Ronaldo røber da også, at han har delt sine erfaringer med FC Porto med Sir Alex Ferguson, som gerne ville have informationer om holdet.

“Vi har talt en eller to gange om Porto og blevet spurgt om flere spillere.
Men det er ikke så omfattende, eftersom Manchester United har en afdeling, som gennemgår modstanderne fuldstændigt.
Mine holdkammerater kender nogle få spillere som Deco og Costinha, men ellers kender de holdets kvalitet,” udtalte Ronaldo til avisen, og ønsker FC Porto held og lykke i onsdagens kamp.

“Jeg håber, at begge hold får spillet noget godt fodbold, må det bedste hold vinde. Held og lykke Porto!”” lød beskeden.

Forrige artikel

United skal møde Fulham i kvartfinalen

Næste artikel

Uniteds reserver vandt over Wolves

ANNONCE