Ronaldo: Sir Alex Ferguson var nøglen

Cristiano Ronaldo har sat nogle ord på hvor tæt han egentlig var på at skifte til Manchester City i 2021, og hvordan Sir Alex Ferguson var med til at ændre hans mening.

Det er vist ikke nogen hemmelighed at Sir Alex Ferguson har betydet meget for Cristiano Ronaldo gennem årene. I hans interview med Piers Morgan, som man må sige har budt på kontroverser, blev det også vendt hvor tæt Ronaldo egentlig var på at skifte til Manchester City i 2021 og hvordan Ferguson var med til at ændre Ronaldos beslutning i sidste øjeblik.

– For at være ærlig, så var det tæt på [at han skiftede til Manchester City]. Det var noget de snakkede meget om, og Guardiola sagde til mig for to uger siden, at de prøvede ihærdigt at hente mig Men som du ved, med min historie i Manchester United, dit hjerte, dine følelser, den måde og de ting du gjorde før, det gør forskellen. Og selvfølgelig Sir Alex Ferguson. Så jeg var overrasket. Og på samme måde, men det var en bevidst beslutning. Fordi hjertet taler, taler højst i det øjeblik.

– Jeg tror det var afgørende [Sir Alex Fergusons indblanding]. Det var forskellen i det moment, men jeg kan ikke være loyal hvis jeg ikke sagde at Manchester City ikke var tæt på. Men jeg tror, jeg tog en bevidst beslutning. Jeg fortryder det ikke på noget tidspunkt. Og som du nævnte før, Sir Alex Ferguson var nøglen.

Desuden blev Ronaldo spurgt ind til om han snakkede med Ferguson før han skrev under

– Ja, jeg snakkede med ham. Han sagde til mig ‘Det er umuligt, at du tager til Manchester City’. Og jeg sagde ‘Ok, Boss’. Og så tog jeg beslutningen, og jeg gentager, at jeg med min samvittighed vidste at det var en god beslutning.

Forrige artikel

Varane: Det er klart, at det påvirker os

Næste artikel

Alejandro Garnacho er månedens spiller

ANNONCE