Rooney beskyttes døgnet rundt

Ovenpå de mange dødstrusler, som Wayne Rooney og hans pårørende har fået efter skiftet til Manchester United igår er han nu blevet flyttet til et…

Ovenpå de mange dødstrusler, som Wayne Rooney og hans pårørende har fået efter skiftet til Manchester United igår er han nu blevet flyttet til et hemmeligholdt sted i Manchester, hvor han vil blive beskyttet af SAS-soldater.

Ifølge norske VG er angriberen flyttet ud af sit hus i Liverpool og flyttet ind et hemmeligt sted i Manchester, hvor der er blevet ansat 2 toptrænede SAS-soldater til at passe på den 18-årige dægnet rundt.

Der tages ingen chancer, når det handler om den unge 300 millioner kroner dyre angriber.
Ved dagens præsentation gik der således også 2 livvagter i hælene på Rooney og Ferguson under hele presse-seancen på det ellers aflukkede Old Trafford.

Onkel forsvarer Rooneys beslutning

Mens hadet i øjeblikket er enormt i den blå del af Liverpool, så forsvarer Rooneys onkel hans nevøs beslutning.
John Morrey ejer en pub i Liverpool og har allerede oplevet vrede fans som kalder Rooneys beslutning for forræderisk.

“Wayne har en karriere at tænke på og hvad ville pointen have været ved at blive i yderligere 6 måneder? Hvad ville der være ændret? Ingenting.
Der skal ske drastiske ændringer, men det ser ikke ud til at ske – Moyes har ikke hentet nye spillere ind,” udtaler Rooneys onkel til I-TV.

Han mener supporterne skal give bestyrelsen skylden for hans skifte.

“Som Everton-fan er jeg ked af at se ham forlade os, men folk ser ud til at kaste klubbens fremtid over på en ung mands skuldre, når det burde have været bestyrelsens ansvar,” udtaler Morrey til TV-stationen.

Forrige artikel

Fergie: Vi var nødsaget til at købe ham

Næste artikel

Sådan betaler United

ANNONCE